iStock-626361254.jpg

Hans Kiesbye Holm fra Skals ved Viborg bestiger Kilimanjaro til fordel for Børneulykkesfonden

Hans Kiesbye Holm bestiger sammen med knap 40 andre danskere Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro, via initiativet Climb for Charity. Formålet er at samle midler ind til Børneulykkesfondens nyeste projekt Legeheltene.
Den 13. september 2017 begiver Hans Kiesbye Holm sammen med et hold bestående af 40 personer sig afsted for at bestige Kilimanjaro. Med turen til Kilimanjaro skal Hans Kiesbye Holm sammen med sit hold indsamle midler til Børneulykkesfondens nyeste projekt, kaldet Legeheltene, der har til formål gennem leg og bevægelse at styrke motorikken blandt indlagte børn.

Med sine 5.895 meter er Kilimanjaro det højeste bjerg i Afrika. Af den grund kræver det også en vis vilje og ikke mindst fysisk udholdenhed at nå toppen af bjerget. Forinden turen har Hans Kiesbye Holm derfor også gennemgået et hårdt træningsprogram, for at opbygge styrke til turens udfordringer.

Bjergbestigning for velgørenhed
Selve indsamlingen af midlerne til Børneulykkesfonden foregår bl.a. via en velgørenhedsauktion på Lauritz.com som løber fra d. 14.-27. august. Derudover er det muligt at blive højdemetersponsor ved at donere et beløb for hver højdemeter, som Hans Kiesbye Holm bestiger.

Der er 40 deltagere på turen i september heriblandt bl.a.:
Peter Falktoft                                   
Rikke Hørlykke                                    
Thomas Rode Andersen                                        
Ralf Østergaard Christensen                                  
Jesper Boelskifte                                                                         
Læs mere om deltagerne her: http://www.climbforcharity.dk/ture/kilimanjaro-september-2017/deltagere

Om Børneulykkesfonden
Ulykker udgør et af de største sundhedsmæssige problemer for børn. Ulykker er ikke blot den hyppigste dødsårsag blandt børn i alderen 1-19 år, men også årsag til mange skadestuebesøg, konsultationer hos egen læge og sygehusindlæggelser. Hvert år kommer ca. 150.000 børn under 15 år ud for en ulykke og må en tur på skadestuen.

Børneulykkesfonden arbejder for at skabe sikre rammer for danske børn i hjemmet, i trafikken og til sport/fritidsaktiviteter uden at gå på kompromis med børnenes leg, kreativitet og fysiske udfoldelse.
Læs mere om Børneulykkesfonden på www.børneulykkesfonden.dk

Om Climb for Charity
Climb for Charity er et frivilligt initiativ af dedikerede, aktive mennesker, der samler penge ind til Børneulykkesfondens arbejde med at skabe sikre rammer for børn i Danmark. Projektet Climb for Charity startede i 2015, og siden har flere hold af kendte og erhvervsfolk besteget Mont Blanc og Kilimanjaro – til fordel for Børneulykkesfonden. Hård træning, viljestyrke og masser af engagement fra deltagerne er blot nogle af ingredienserne, som kræves for at nå toppen.

De indsamlede midler går til Børneulykkesfonden og projektet Legeheltene, som skal være med til at udvikle indlagte børns motorik og skabe mere bevægelse på hospitalerne.
Læs mere om Climb For Charity på www.climbforcharity.dk

 

 

Kontakt

Løbsleder Rolf Bücking
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Lejrchef Kim Jensen
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.