12 Timer Viborg - oversigtskort

Kære deltager af 12 Timer Viborg lørdag den 19. august i Viborg.

Vi glæder os til at byde dig og dit hold velkommen til Viborgs fedeste løbeevent, 12 Timer Viborg i Nordisk Park på Vinkelvej. Herunder har vi samlet praktisk information, som vi anbefaler, at du læser igennem.

 


Nummerudlevering

I infoteltet på pladsen - klik her for kort

Fredag kl. 16.00-20.00 i infoteltet på pladsen

Lørdag kl. 6.30-8.30 i infoteltet på pladsen

Husk at komme i god tid, da nogle parkeringspladser lukker efter kl. 07.00 pga. vejafspærring af Vinkelvej (lørdag d. 20. fra 07.00 - 21.00).

Adresse
Nordisk Park
Vinkelvej
8800 Viborg
Find vej

For parkering se vejledning - klik her for kort.


All inclusive

Alle, der har bestilt all inklusive, kan hente/spise frit i madteltet og hente energidrik ved energidepotets stand. Du får udleveret energigel, når du afhenter dit startnummer.


Bad

Ønsker du bad efter løbet, så nævn det ved nummerudlevering. Badevoucher vil her blive udleveret og giver adgang til bad ved højskolen.

For alle all inclusive deltagere er armbåndet adgangsbillet for omklædning og bad ved højskolen.


Elektricitet

Der er opstillet byggepladstavler, hvorfra I kan trække strømmen. Kabeltromler bedes I selv medbringe.

Alle, der har en teltplads, er kontaktet i forhold til ønsket om strøm. Venligst overhold dette og hvis muligt undlad kaffemaskiner.

Venligst undlad at spille højt musik.


Teltplads

Der er åbent på pladsen for at aflevere telte mm. i dropzonen fra tirsdag d. 16. og t.o.m. lørdag kl. 07.00, hvor alle biler skal være ude af eventpladsen (opsyn med telte mm. er på eget ansvar og alle telte skal fastgøres). Der må opstilles telte i de markerede områder (camp oversigt).

Ankommer du/I efter dette tidspunkt, vil det ikke være muligt at køre til vores dropzone.

Benytter du vores dropzoner, er det vigtig at du ikke bliver holdene og spærre for andre. Dropzonen benyttes kun til at droppe ting af, derefter skal køretøjet fjernes. Du må altså ikke parkere i dropzonen.

Dropzoner:

A GUL rute: kan kun benyttes af køretøjer under to meter

B RØD rute: kan benyttes af alle

Bestilte teltpladser vil være markeret med markeringsstrimmel, og der vil være et skilt, der tydelig angiver jeres firmanavn.


Parkering

Der er gratis parkering tæt på eventpladsen, og vi opfordrer til, at I kører flere sammen eller tager cyklen, for at minimere parkeringsudfordringerne. Der vil være cykelparkering på eventpladsen for besøgende.

Følg vores p-kort nedenfor. Vinkelvej bliver spærret lørdag mellem kl. 07.00-21.00. Der er ingen parkering på pladsen og ingen parkering på Vinkelvej mellem Danhostel Viborg og Viborg Højskole fra kl. 07.00-21.00.

Der er mulighed for trailer parkering - se kortet:


Program

Se hele programmet for eventen her.


Sidste omgang

Husk at sidste omgang for 12 timers stafetløber skal være påbegyndt lørdag aften kl. 19:30. Vi opfordrer alle hold til at samles til fælles løbsafslutning.


Opførsel på ruten

Vi ønsker, at alle får en godt løb, og derfor appellerer vi til, at alle holder sig inden for løberutens markeringer og udviser god opførsel overfor hinanden, så vi sammen får nogle gode timer sammen.

Vis hensyn og hep på hinanden!


Resultater

Resultaterne kan I finde her når vi rammer løbsdagen.