4 mands stafet - fredag aften med gang i rytmerne!

Fredag aften skydes 4-mands stafetten i gang fra kl. 20-24. I får alle de omgange I vil på fire timer - vi pifter stemningen op med fire live DJ på fire stationer rundt på ruten med hver deres musikgenrer - rock, retro disco, dance og syng med sange.

Find jeres allerbedste løbehumør frem og giv den maks-gas i fire timer. Om I løber søen på 18 minutter eller én time, er underordnet. Det en aften, hvor fællesskabet, hyggen og og det gode løb leger sammen.

Som 4 timers stafetløber er du sammen med dit hold om opgaven med at løbe de 5,8 km rundt om Søndersø så mange gange som muligt. Her har I aftenens fire mørke timer indtil midnat med udfordringer til jer og jeres form.

Sidste omgang for 4 timers stafetløber skal være påbegyndt fredag aften kl. 23:30.

Der anvendes chip til elektronisk tidsmåling. Der benyttes én chip pr. hold, og chippen fungerer som depeche. Chippen registrerer tiden pr. løbet omgang. Chip udleveres når du afhenter dit startnummer - læs mere under praktisk info.

De første tre hold, der løber flest omgange får en holdpræmie. Præmieoverrækkelse er lørdag kl. 00.15. Præmien er en overraskelse.

Tilmeld jer 4 timer stafet i dag

4 timers stafetløb den 21. august kl. 20:00-24:00

Praktisk info

Distance - så langt I kan løbe på 4 timer

Starttid - fredag d. 20/8 kl. 20:00-24:00

Start/mål - Nordisk Park

Forplejning - Ikke inkluderet

Form - hold af 4 løbere

Deltagergebyr - 800 kr.