4 mands stafet - fredag aften med gang i rytmerne!

Fredag aften skydes 4-mands stafetten i gang fra kl. 20-24. I får alle de omgange I vil på fire timer - vi pifter stemningen op med live DJ på fire stationer rundt på ruten med alle musikgenrer - rock, retro disco, dance og syng med sange.

Find jeres allerbedste løbehumør frem og giv den maks-gas i fire timer. Om I løber søen på 18 minutter eller én time, er underordnet. Det en aften, hvor fællesskabet, hyggen og og det gode løb leger sammen.

Som 4 timers stafetløber er du sammen med dit hold om opgaven med at løbe de 5,8 km rundt om Søndersø så mange gange som muligt. Her har I aftenens fire mørke timer indtil midnat med udfordringer til jer og jeres form.

Sidste omgang for 4 timers stafetløber skal være påbegyndt fredag aften kl. 23:30.

Der anvendes chip til elektronisk tidsmåling. Der benyttes én chip pr. hold, og chippen fungerer som depeche. Chippen registrerer tiden pr. løbet omgang. Chip udleveres når du afhenter dit startnummer - læs mere under praktisk info.

De første tre hold, der løber flest omgange får en pengepræmie og derudover er der lodtrækningspræmier blandt alle der deltager. Præmieoverrækkelse er lørdag kl. 00.15.

Tilmeld jer 4 timer stafet i dag

4 timers stafetløb den 21. august kl. 20:00-24:00

Praktisk info

Hver omgang - 5,8 km

Distance - så langt I kan løbe på 4 timer

Starttid - fredag d. 20/8 kl. 20:00-24:00

Start/mål - Nordisk Park

Forplejning - Ikke inkluderet

Form - hold af 4 løbere

Deltagergebyr - 800 kr.