24 timer - med løb i Viborg

Viborgs traditionsrige 24 timersløb åbner for tilmelding den 1. marts 2022.

Nordisk Park er igen i år det festlige centrum for løbene, og i samarbejde med mountainbikeløbet 12 timer i Jylland, garanterer vi en fremragende løbedag d. 20. august 2022. Vi forvandler Nordisk Park til et fedt stævnecentrum, hvor vi får plads til løb rundt om Søndersø, som vi traditionen tro kender det fra ”24 timersløbet” med skiftezone i Nordisk Park.

24 Timer Viborg er en hel dag med stafetløb, sololøb, ultraløb, leg, børneløb, musik og festlig stemning for alle - og vi mener alle.

Hvert år løber, lunter, spurter eller går flere 1.000 mennesker gennem 24 Timer i løb på et hold eller solo rundt om Søndersø. Nogle danner små eller store hold med venner, familie, kolleger. Andre tager af sted alene og prøver for alvor kræfter med sig selv. Nogle er af sted for 20. gang. Andre er debutanter. Langs søbredden rundt om den smukke Søndersø i Viborg løbes der og i tilknytning til skiftezonen løbes der gennem Nordisk Park. Her har hvert hold en lille lejr, hvor løberne kan opholde sig, spise og slappe af, indtil den næste løbetur for holdet melder sig. Her kan man stille en pavillon op eller indrette sig på andre måder. Singleløberne slår lejr tæt på målområdet.

24 Timer Viborg er en helt dag med stafetløb, sololøb, ultraløb, leg, børneløb, musik og festlig stemning for alle - og vi mener alle.

Løbet er et af de største ”løbe-folke-fester” i Viborg, hvor man ikke ”bare” dyster men også hygger sig, knytter gode kontakter og måske finder nye venner. Derfor føles 24 Timer Viborg som én stor og vidunderlig smeltedigel af forskellige mennesker i alle aldre, der holder stafetter og kroppe i gang.

Der er deltagere, som går en enkelt omgang. Der er glade motionister. Der er elitefolk og ultraløbere, der løber helt vildt hurtigt eller helt utroligt langt. Der er mennesker med handicap, udviklingshæmmede, store og små børn, unge, gamle, tykke, tynde. Alle kan være med i et fællesskab omkring bevægelse.

Holdet bag - 24 Timer Viborg

Ole Stenberg

Løbskoordinator

24 Timer Viborg

Henrik Karlsen

Stævneplads

12 Timer Jylland

Kim Jensen

Teltkoordinator

24 Timer Viborg

Torben Larsen

Formand

Lions Viborg

Per Tandrup

Best. medlem

Viborg Kultur- og Idrætsfond

Brian Andersen

Best. medlem

Viborg Atletik Motion

Rasmus Sigvardsen

Best. medlem

Vexa HLM Running

Anne Mette Primdahl Nielsen

Boligselskabet Sct. Jørgen

Morten Erfurth

Viborg Idrætsråd

Ofte stillede spørgsmål

Det gør det lørdag den 20. august 2022.
Det gør du på Tilmeldingssiden - her vælger du enten knappen "Enkelt tilmelding" eller "Tilmeld flere" som du finder til højre på siden.
Det kan du godt, hvis du kan få det til at passe med starttidspunktet.
Ja det kan I da - vi har telte til dig og dit hold og sørger for både opsætning og nedtagning.
Der vil være mulighed for at tilkoble sig el.
Ved tilmelding af flere hold fra samme firma får man naturligvis tildelt den teltplads, der er behov for, og man får naturligvis pladser ved siden af hinanden til opstilling at et større telt, hvis behovet er der.